VIDEO. Lui Hillary Clinton i s-a făcut rău la ceremonia de la New York. Nu s-a mai putut ține pe picioare

Data actualizării: Data publicării:
clinton

Candidatei democrate la preşedinţia Statelor Unite, Hillary Clinton, i s-a făcut rău în timpul ceremoniei de comemorare a victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001, organizată la New York.

ACTUALIZARE.  Candidata democraților la alegerile prezidențiale din SUA, Hillary Clinton, a fost diagnosticată vineri cu pneumonie și a primit tratament în consecință, cu antibiotice, a anunțat echipa sa medicală, după ce fostei prime-doamne i s-a făcut rău, duminică, la ceremonia de comemorare a 15 ani de la atentatele asupra Turnurilor Gemene.

Doctorul a spus că lui Hillary Clinton i s-a făcut rău pentru că era deshidratată, dar a fost rehidratată, iar acum se reface cu succes.


 

În imaginile surprinse, se vede cum Hillary Clinton se sprijină de o persoană din staff-ul său, pentru că nu mai putea să se ţină pe picioare. Apoi, candidatul democrat la alegerile prezidenţiale aproape că pică în genunchi în momentul în care este dusă către maşină, pe braţe, de mai multe persoane.

În 2012, când era secretar de stat în administrația Obama, Hillary Clinton a suferit o contuzie, după ce a leșinat și a căzut. Ulterior, a fost internată în spital pentru tratamentul unui cheag de sânge. 

La momentul respectiv s-a anunțat că suferea de o problemă stomacală și era deshidratată.

Clinton a renunțat apoi la funcția de secretar de stat înainte ca președintele Barack Obama să își înceapă oficial al doilea mandat, în ianuarie 2013. 

Clinton, pe atunci în vârstă de 65 de ani, avea un program de lucru extrem de încărcat. A fost secretarul de stat cu cele mai multe vizite în străinătate de-a lungul mandatului: 112 țări.

Anul acesta, în septembrie, când a fost audiată în scandalul e-mailurilor, Hillary Clinton ar fi spus că nu şi-ar aminti toate instrucţiunile pe care le-a primit despre manipularea informaţiilor secrete, din cauza loviturii la cap suferite în 2012.

Candidata la președinție din partea Partidului Democrat împlinește la 26 octombrie 69 de ani.


 

clinton
Foto: Guliver/GettyImages

ACTUALIZARE 18:30 - Echipa de campanie a fostei şefe a diplomaţiei a anunţat că acesteia i s-a făcut extrem de cald în timpul ceremoniei şi a decis să plece la apartamentul fiicei sale din New York, după circa o oră şi jumătate de la începerea evenimentului.

„Se simte mult mai bine”, a adăugat purtătorul de cuvânt al lui Clinton, într-un comunicat.


Potrivit primelor informaţii, Clinton a leşinat, a declarat o sursă din serviciile de ordine, citată de Fox News.

Martori oculari spun că fostul secretar de stat s-a ridicat să plece înainte de încheierea ceremoniei, când a fost pe punctul de a se prăbuşi.

Ea a fost sprijinită de un membru al echipei sale de pază, care au ajutat-o şi să se urce în maşină.

Clinton şi-a pierdut pantoful pe drum.

Deocamdată nu se ştie unde şi în ce stare este candidata democrată.

(sursa: News.ro)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri