Apelurile emoționante la 911 înregistrate în timpul atacului armat din Florida: „Focuri de armă! Focuri de armă! Mamă! Doamne!”

Data actualizării: Data publicării:
Shooting At High School In Parkland, Florida Injures Multiple People

La aproape o lună de la masacrul din şcoala din Florida, poliţia a publicat o parte dintre apelurile primite în momentul atacului. Sunt înregistrări emoţionante, în care apar atât elevi blocaţi în clase, cât şi părinţi îngroziţi, care nu reuşesc să dea de copiii lor. Masacrul din 14 februarie a lăsat în urmă 17 morţi, iar atacatorul, un fost elev al şcolii, a fost pus sub acuzare pentru crimă cu premeditare.

- Alo?

- E un atac armat la liceul Stoneman Douglas...

- Se trage? Sunteţi la şcoală? Nu vă aud, sunteţi la şcoală?

- Bună ziua, aici serviciul de urgenţă.

- Fiul meu învaţă la liceul Stoneman Douglas. Mi-a spus că a auzit zgomote în sala de clasă, spune că este un atac armat în şcoală.

- În regulă, avem echipaje la faţa locului, poliţia e acolo.

- E în siguranţă?

- Nu avem încă această informaţie.

- O, Doamne... Te iubesc!

- Ce zice, ce se întâmplă?

- Cineva a intrat în sala de clasă.

- Cine a intrat?

- Te iubesc, te iubesc. Totul va fi în regulă. Te poţi ascunde? Poţi să te prefaci moartă? Trebuie să te prefaci moartă.

- Care e urgenţa dumneavoastră?

- Vă rog, fiul meu m-a sunat să-mi spună că e un atac armat în liceul Douglas. I-am trimis un sms şi mi-a răspuns: Focuri de armă! Focuri de armă! Mamă! Doamne!

- În regulă, am răspuns deja la un apel, sunt mai mulţi poliţişti şi echipaje de pompieri acolo, altele sunt pe drum. În regulă?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri