Video Momentul dramatic în care paznicul unui club de striptease din Florida se luptă cu un bărbat înarmat care venise să comită un masacru

Data publicării:
Un paznic de club de noapte l-a dezarmat pe un bărbat care voia să intre în club înarmat
„Nu încape îndoială că paznicii care l-au dezarmat pe acest suspect au salvat zeci de vieți prin actele lor eroice”, a declarat șeful interimar al poliției din Tampa, Florida. Captură foto: Facebook / Tampa Police Department

Un bărbat înarmat care purta o mască de diavol a ajuns în arestul poliției după ce un paznic din Florida a reușit să îl oprească înainte să poată intra într-un faimos club de striptease din orașul Tampa, informează USA Today.

Situația înfricoșătoare, surprinsă de camerele de supraveghere, a avut loc duminica trecută după miezul nopții la intrarea în clubul Mons Venus în orașul supranumit „capitala mondială a cluburilor de striptease”.

Michael Rudman, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat duminică dimineața în aproprierea clubului. Poliția a spus că bărbatul, care purta o mască de diavol și avea scris mesajele „omoară” și „cel întunecat” pe brațe, s-a apropiat de intrarea clubului cu o armă într-o mână și o lanternă în cealaltă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Unul dintre paznici vede că bărbatul are un pistol în mână și reușește să-l facă pe Rudman să scape arma pe jos. Paznicul și suspectul se luptă în timp ce două persoane neidentificate ies din club și reușesc să îl imobilizeze pe atacator.

În timpul incidentului, poliția a spus că arma s-a descărcat o singură dată, glonțul loving ușa de la intrarea în club. Nicio persoană din club nu a fost rănită, iar paznicul a suferit răni ușoare.

Poliția a spus că Rudman avea încă două încărcătoare în buzunare, cât și muniție adițională, cuțite și mai multe teci de arme în mașina sa.

club-de-noapte-florida
Orașul Tampa din Florida este supranumit „capitala mondială a cluburilor de striptease”. În poză: clubul Mons Venus. Foto: Profimedia Images

Nu se cunoaște încă motivul pentru care Rudman a vrut să intre înarmat în clubul de noapte, dar detectivii au spus că bărbatul a vizitat locația cu o noapte în urmă.

„Nu încape îndoială că paznicii care l-au dezarmat pe acest suspect au salvat zeci de vieți prin actele lor eroice și sunt recunoscător că ofițerii noștri au reușit să îl aducă pe acest individ în custodie înainte să poată duce la capăt ceea ce plănuise să facă”, a declarat șeful interimar al poliției din Tampa, Lee Bercar.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri