Nicole Kidman: Trebuie să susţinem preşedintele ales, oricine ar fi el

Data actualizării: Data publicării:
nicole

Actrița Nicole Kidman a vorbit în cadrul unui interviu pentru BBC Two despre alegerea lui Donald Trump la Casa Albă și a invitat la conciliere, scriu huffingtonpost.fr și people.com.

nicole
Foto: Gulliver/GettyImages

Într-un interviu acordat jurnalistei Victoria Derbyshire la BBC Two, Kidman, care are dublă cetățenie, australiană și americană, a arătat că nu urmează trendul stabilit de numeroși dintre colegii ei de breaslă și a ales calea concilierii.

''Pot spune doar că acum avem un președinte ales și noi, ca națiune, trebuie să-l susținem pe președinte, oricine ar fi el, pentru că pe acest lucru se bazează această țară'', a spus ea.

Actrița a precizat că nu-i face plăcere să discute politică, ea fiind mai dedicată problemelor cu care se confruntă femeile. Prin această declarație privind alegerea lui Trump, Nicole Kidman se numără printre puținele vedete ale industriei de divertisment din SUA care nu au criticat deschis președintele ales, cele mai recente atacuri fiind exprimate de Madonna și Meryl Streep, aceasta din urmă la ceremonia Globurilor de Aur.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri