Nou atac armat în SUA. Un bărbat a început să tragă în faţa unei biserici din Alabama: doi oameni au murit

Data publicării:
banda politie cu zona ingradita
Atac armat în SUA: Foto: GettyImages

Doi oameni au murit şi unul a fost rănit într-un nou atac armat comis, joi, în SUA, în faţa unei biserici din Vestavia Hills, Alabama, a anunţat poliţia oraşului. Suspectul a fost arestat.

"Trei persoane de la biserica episcopală Sfântul Ştefan au fost atinse de gloanţe", a transmis poliţia din Vestavia Hills, relatează France Presse, citată de Agerpres.

Poliţia precizează de asemenea că un suspect este în prezent în arest şi că nu există "nicio ameninţare suplimentară" pentru oraş.

Incidentul a avut loc în faţa bisericii la scurt timp după ora 18.00 (23.00 GMT), în timp ce era organizat un "potluck", masă comunitară unde fiecare aduce câte un fel de mâncare.

Poliţia a precizat că atacatorul a început să tragă și trei persoane au fost atinse de gloanțe: două au murit şi o alta a fost rănită.

Statele Unite trec printr-o spirală a violenţei cu arme de foc, marcată în special de masacrul dintr-o şcoală primară în Uvalde (Texas) la 24 mai, ce a făcut 21 de morţi, dintre care 19 copii.

De la începutul anului, peste 20.000 de persoane au murit din cauza armelor de foc în Statele Unite, potrivit site-ului Gun Violence Archive, care încorporează sinuciderile în datele sale

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri