Nouă gafă marca Donald Trump

Data publicării:
trump si copiii

Donald Trump a chemat copiii jurnaliştilor acreditaţi la Casa Albă ca să le dea bomboane de Halloween.

Doar că preşedintele american nu s-a putut abţine şi a atacat din nou presa, inclusiv pe părinţii copiilor pe care îi avea oaspeţi. Donald Trump s-a întrebat, de mai multe ori, cum au putut jurnaliştii - care sunt atât de răi cu el - să aibă copii așa frumoşi. Asta, în timp ce ziariştii vizaţi direct de replica acidă erau de faţă.

La final, liderul de la Casa Albă a spus că micuţii sunt bineveniţi în Biroul Oval, dar că se mai gândeşte dacă poate spune acelaşi lucru şi despre părinţii lor.

Nu pot să cred că media a dat naştere unor copii aşa de frumoşi! Cum a reuşit media asta, nu pot să ştiu. (...) Vrei să fiţi ca părinţii voştri când o să creşteţi? Nu răspunde. O să am multe belele din cauza acestei întrebări. (....) Nu ai probleme cu greutatea, ceea ce e bine, aşa e? Poţi să iei câte bomboane vrei. Dacă vreţi să duceţi şi prietenilor, luaţi, avem suficiente. Deci, cum vă tratează presa? Pun pariu că presa vă tratează mai bine decât pe oricine altcineva. Nu-i aşa? Aşa cred. Felicitări, oameni buni! Aţi făcut o treabă foarte bună. Cu ei aţi făcut o treabă bună. Nu aş spune că aţi făcut o treabă bună cu mine”, a spus Donald Trump.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri