Consiliera lui Trump, fotografie care a scandalizat internetul

Data actualizării: Data publicării:
President Trump Meets With Cyber Security Experts At White House
Foto: Gulliver/Getty Images

O fotografie a consilierei apropiate a preşedintelui american Kellyanne Conway, îngenuncheată pe o sofa în Biroul Oval, a provocat un adevărat scandal pe reţele de socializare, relatează AFP citat de News.ro.

President Trump Meets With Cyber Security Experts At White House
Foto: Gulliver/Getty Images

În această fotografie, făcută de un fotograf AFP, Kellyane Conway apare îngenuncheată cu dezinvoltură pe sofa, încălţată, în momentul în care preşedintele pozează împreună cu lideri ai unor licee şi universităţi frecventate în mod istoric de persoane de culoare.

Pe Twitter, mulţi s-au dezlănţuit împotriva ”lipsei de respect” de care dă dovadă, în opinia lor, consiliera preşedintelui Donald Trump.

kellyane

”Conway încălţată pe sofa în Biroul Oval - se pupă cu nivelul general al lipsei de respect de care dă dovadă echipa Trump”, scrie Kaivan Shroff, un student la Yale, într-un tweet.

”Educatorii afroamericani cei mai respectaţi din ţară s-au adunat la Casa Albă, iar Kellyanne Conway nu este capabilă măcar să le arate cea mai elementară curtoazie”, afirmă alt comentator, Rachel Vorona Cote, pe site-ul Jezebel.

Marţi dimineaţa, tweetul AFP cu fotografia respectivă a fost repostat de mii de ori.

În opinia editorialistului de la The Wall Street Journal Bret Stephens, dacă foşti consilieri ai preşedintelui Barack Obama ”s-ar fi aşezat aşa în Biroul Oval, conservatorii ar fi urlat săptămâni de zile”.

Conway a fost deja criticată după ce a îndemnat, într-un interviu, la cumpărarea produselor liniei de haine şi accesorii a fiicei preşedintelui, Ivanka Trump.

Biroul pentru Etică al Guvernului american a apreciat că ea a ”încălcat” reglementări şi că Executivul american ar trebui ”să se gândească să adopte o măsură disciplinară împotriva ei”.

Kellyane Conway, care a inventatt noţiunea de ”fapte alternative”, a fost criticată, de asemenea, pentru că s-a referit, la începutul lui februarie, la un masacru de la Bowling Green - care nu a existat -, într-o încercare de a apăra decretul împotriva imigraţiei al lui Donald Trump.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri