O mamă trage un semnal de alarmă privind importanța scaunelor de mașină pentru copii, după un accident înfricoșător

Data actualizării: Data publicării:
scaune de masina

O americancă trage un semnal de alarmă cu privire la importanța scaunelor de mașină pentru copii, după ce autoturismul ei a fost implicat într-un accident violent. Femeia a publicat o imagine pe Facebook, în care cele două scaune în care se aflau copiii săi sunt intacte, relatează The Independent.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jenna Casado Rabberman se întorcea de la grădiniță cu cei doi copii ai săi, în vârstă de doi ani, respectiv șase săptămâni, când mașina în care se aflau cei trei a fost izbită puternic de un alt autoturism. Pentru că femeia se asigurase înainte că micuții sunt bine strânși în scaune de curelele de protecție, cei doi copii au scăpat fără nicio zgârietură.

„Chiar și atunci când țipă pentru că ai strâns curelele prea taree. Chiar și atunci când se plâng că nu le place să stea în scaun cu spatele la direcția de mers. Am oprit să luam lapte în drum spre casă. Eram la câteva minute de casă. O altă mașină a intrat în noi. Nu te gândești niciodată că ți s-ar putea întâmpla chiar ție. Băieții mei au scăpat fără nicio zgârietură, dar paramedicii mi-au spus că lucrurile ar fi stat diferit dacă nu aș fi pierdut două minute pentru a mă asigura că erau bine legați cu centurile. Eu voi fi bine, copiii mei sunt bine, restul poate fi înlocuit”, a scris Jenna pe pagina sa de Facebook.

Mesajul mămicii a fost redistribuit de peste 263.000 de persoane, care au felicitat-o pentru că a vorbit atât de personal de un subiect important cum este siguranța copiilor în trafic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri