Video O parlamentară republicană a confundat Gestapo cu gazpacho într-un discurs în care o critica pe democrata Nancy Pelosi

Data publicării:
Marjorie Taylor Greene cu ochelari pe cap, telefokn si pix in mana, zambeste
Republicana Marjorie Taylor Greene nu și-a dat seama de gafa făcută. Foto: Facebook

Parlamentara republicană Marjorie Taylor Greene, susţinătoare fermă a fostului preşedinte Donald Trump, s-a încurcat miercuri şi a acuzat-o pe preşedinta democrată a Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, că duce o „politică de gazpacho”, vrând să se refere la Gestapo, poliţia secretă oficială a Germaniei naziste.

Gazpacho este o supă rece făcută din legume crude şi amestecate, specifică bucătăriei spaniole.

„Nancy Pelosi duce o politică de gazpacho, spionând membrii Congresului, spionând activitatea noastră legislativă, spionându-ne angajaţii şi spionându-i pe cetăţenii care vin să stea de vorbă cu noi”, a acuzat reprezentanta Georgiei într-un interviu acordat unei platforme de sprijin pentru Donald Trump, potrivit Agerpres.

Ea a continuat interviul fără să-şi dea seama de eroare.

După ce declaraţiile lui Taylor Greene s-au viralizat pe reţele sociale, faimosul chef american de origine spaniolă Jose Andres a glumit pe Twitter şi a insistat că el însuşi a creat „politica de gazpacho” în 1993, pentru ca „nimeni să nu pună sos Tabasco, ardei iute şi alte ciudăţenii” în gazpacho.

Nu este pentru prima dată când Taylor Greene face referiri la nazism. Anul trecut, politiciana americană a creat polemică după ce a comparat măsurile sanitare, precum obligaţia de a purta mască în Congresul SUA, cu ororile Holocaustului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri