Povestea incredibilă a lui „Baby Holly”. La 42 de ani de la uciderea părinților ei într-o pădure, ea a fost găsită în viață

Data publicării:
„Baby Holly” Crouse
„Baby Holly” Crouse a fost găsită în viață la 42 de ani de la moartea păriniților. FOTO: BBC

Fiica unui cuplu descoperit mort în Texas acum 42 de ani a fost găsită în viață, a anunțat procurorul general al statului. „Baby Holly” Crouse nu a fost găsită alături de părinți la locul crimei din 1981. De altfel, cuplul a fost identificat abia în 2021, în baza testelor ADN, scrie BBC.

„Baby Holly” Crouse are acum 42 de ani. La o conferință de presă, oficialii din Texas au spus că „se bucură” că ea este în siguranță, dar că cele două cazuri de crimă rămân deschise. Oficialii spun că un cult religios misterios ar putea fi implicat și vinovat de cele două decese.

Tina Gail Linn Clouse și Harold Dean Clouse Jr s-au mutat din Florida în Texas cu puțin timp înainte de a fi găsiți morți în pădure din Houston. Abia anul trecut, cei doi au fost identificați cu ajutorul Identifiers International, al Centrului Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați și al poliției din Texas, Florida și Arizona.

Într-o declarație de miercuri, procurorul general din Texas a anunțat că Holly a fost găsită după 42 de ani. În prezent, ea locuiește în Oklahoma și are cinci copii. Anchetatorii nu au dezvăluit mai multe detalii despre situația ei.

Holly Crouse a aflat pentru prima dată informații despre identitatea ei când poliția a venit la locul ei de muncă. Se întâmpla chiar în ziua în care tatăl ei ar fi împlinit 63 de ani. A fost un „cadou trimis din rai”, ar fi spus bunica lui Holly.

Procurorul general din Texas, Brent Webster, a declarat presei că fata a fost adusă la o biserică din Arizona de două femei și a adăugat că părinţii adoptivi care au crescut-o pe Holly nu sunt suspectaţi că ar fi fost implicați în cele două crime.

„Două femei care s-au identificat ca fiind membre ale unui grup religios nomad au adus-o pe Holly la biserică”, a spus el. „Erau îmbrăcate în halate albe și erau desculțe”, a precizat Webster.

Anterior, cele două femei ar fi lăsat un alt copil la o spălătorie.

Brent Webster a adăugat că o femeie care își spunea „sora Susan” a contactat familiile ambelor victime în 1980 sau 1981, spunând că cuplul s-a alăturat grupului și a renunțat la toate bunurile.  

Trei membri ai grupului au fost reținuți de poliție, dar încă nu sunt dovezi pentru arestarea lor, a afirmat procurorul general.

Se crede că membrii grupului au călătorit în sud-vestul Statelor Unite în anii 1980. Mai multe femei care corespund descrierii membrilor grupului au fost văzute cerșind mâncare în Yuma, Arizona, a spus dl Webster.

Procurorii au făcut apel ca cei care au informații legate de dispariția sau crimele de acum 42 de ani să ia legătura cu ei, la biroul din Texas.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri