Reacția dură a lui Trump după editorialul critic din New York Times

Data actualizării: Data publicării:
President Trump Hosts College Football Champions The Alabama Crimson Tide At The White House
Foto: Guliver / GettyImages

Preşedintele american, Donald Trump, a declarat că procurorul general, Jeff Sessions, ar trebui să afle identitatea celui care a scris editorialul critic la adresa din New York Times, scrie Associated Press.

President Trump Hosts College Football Champions The Alabama Crimson Tide At The White House
FOTO: Getty/Getty Images

Trump a declarat în faţa reporterilor aflaţi la bordul Air Force One că el consideră că editorialul este o problemă „de securitate naţională.”

Întrebat dacă va lua măsuri, Trump a declarat: „Vom vedea, mă gândesc chiar acum la acest lucru”. După care a adăugat: „Vom analiza ce informaţii avea, ce a oferit, despre ce a vorbit şi unde se află el acum”.

Preşedintele a precizat că dacă persoana respectivă are acces la chestiuni de securitate naţională, nu îl vrea prezent la astfel de întâlniri.

„Toți cei care lucrează cu el știu că nu este atașat niciunui principiu fundamental care să-i ghideze procesul de luare a deciziilor. Deși a fost ales ca republican, președintele nu arată afinitate față de idealurile îmbrățișate de conservatori: minți libere, piețe libere și oameni liberi. În cel mai bun caz, el a invocat aceste idealuri în medii controlate. În ce mai rău caz, le-a atacat răspicat”, se spune în editorialul respectiv.

Sursa: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri