Sari la conținut
News Alert

Sondaj CNN: 48% dintre cei care au urmărit discursul lui Trump au avut o reacţie foarte pozitivă

Aproape jumătate dintre cei care au urmărit discursul lui Donald Trump despre Starea Naţiunii au avut o reacţie „foarte” pozitivă la discurs, informează news.ro.

Trump Returns to the White House

Donald Trump / FOTO: Gulliver / Getty Images

Potrivit sondajului CNN/SSRS, ale cărui rezultatele au fost anunţate în direct la CNN, 48% dintre respondenţi au spus că au avut o reacţie „foarte pozitivă”. Doar 22% au spus că au avut o reacţie „oarecum pozitivă” în timp ce 29% au reacţionat negativ.

Rezultatele sondajului vin la mai puţin de două ore după ce Trump a încheiat discursul în care a lăudat scăderea taxelor şi a subliniat ambiţiile sale de a revitaliza infrastructura şi de a face o reformă în domeniul imigraţiei.

62% dintre respondenţi au spus că politicile prezentate de preşedinte ar duce ţara în direcţia potrivită. De cealaltă parte, doar 35% consideră că politicile duc SUA în direcţia greşită.

Respondenţii au rămas divizaţi pe tema capacităţii lui Trump de a-şi duce la capăt sarcinile de preşedinte. 42% au spus că sunt încrezători că preşedintele este capabil în timp ce 15% s-au prezentat ca fiind „oarecum încrezători”. În schimb, 43% au spus că nu sunt încrezători în capacitatea lui Trump.