Cel puțin 6 morți, după ce o pasarelă abia construită s-a prăbușit peste o autostradă, în SUA

Data actualizării: Data publicării:
pasarela prabusita sua

Mai multe persoane și-au pierdut viața, joi, după ce o pasarelă pietonală care asigura accesul la Universitatea Florida International s-a prăbușit pe o autostradă cu șase benzi, relatează CNN. Opt mașini au fost distruse.

Actualizare vineri, ora 11:00 Alte două persoane au fost declarate decedate, în urma accidentului teribil. Bilanțul victimelor a urcat la 6 morți. 

Actualizare vineri, ora 6:00. Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața, potrivit celui mai nou bilanț oficial. Alte zece persoane au fost rănite. Sub ruine au fost prinse opt vehicule. Operațiunea de salvare încă nu s-a încheiat.

Actualizare 22:20. „Între șase și zece persoane au murit” în urma prăbușirii acestei pasarele, a anunțat senatorul de Florida Bill Nelson, la un post local de televiziune. potrivit Reuters.


Am auzit un zgomot puternic în spatele nostru și când ne-am uitat am văzut podul complet prăbușit”, a spus Isabela Carrasco, o studentă de la Universitatea din Miami.

Ea a adăugat că a văzut cel puțin cinci sau șase mașini complet distruse de pasarela de 900 de sute de tone.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cineva a întrebat un polițist dacă a auzit voci de sub dărămâturi și i s-a răspuns că nu”, a mai spus ea.

Montată sâmbătă, cu costuri de peste 14 milioane de dolari, pasarela pietnoală nu a fost încă inaugurată.

Potrivit CNN, pasarela a fost proiectată să reziste unui uragan de categoria 5, cel mai periculos nivel de alertă, și să fie folosită mai mult de 100 de ani.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri