Surpriza pe care au avut-o elevii unei școli din SUA când au sunat la un serviciu de prevenţie a suicidului

Data actualizării: Data publicării:
Group of three young people using smartphones together, modern lifestyle or communication technology gadget concept, depth of field effect
Foto: Guliver/Getty Images

Elevii unei şcoli din California care au apelat la un serviciu pentru prevenirea sinuciderilor prin intermediul unui număr de telefon furnizat de districtul lor şcolar au avut surpriza să constate că au sunat la o linie erotică, informează AFP.

"Am rămas pur şi simplu siderată", a povestit mama unei eleve pentru postul local AB, după ce a fost alertată de fiica ei despre această greşeală jenantă.

Numărul respectiv făcea parte dintr-o listă de numere de urgenţă şi de alte servicii specializate care figura pe spatele legitimaţiilor de elev distribuite în districtul şcolar Lancaster, la nord de Los Angeles, informează Agerpres.

Singura problemă era că numărul dedicat prevenţiei suicidului avea o cifră scrisă greşit, trimiţând apelanţii către o linie erotică.

"Luni seara, am fost avertizaţi că legitimaţiile elevilor conţineau un număr greşit (...) Numărul de pe legitimaţii apela de fapt o linie erotică", a recunoscut districtul şcolar într-un comunicat.

Legitimaţiile pe care figura numărul scris eronat au fost colectate şi vor fi înlocuite rapid.

Editor web: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri