Tragedia din Las Vegas. Reacțiile vedetelor: „Un act incredibil de teroare”

Data publicării:
Reported Shooting At Mandalay Bay In Las Vegas
Foto: Guliver / GettyImages

Vedete ale muzicii și ale lumii spectacolului și-au exprimat luni tristețea pe rețelele de socializare față de masacrul comis în Las Vegas, în care și-au pierdut viața cel puțin 58 de persoane și alte 500 au fost rănite, relatează EFE, citată de Agerpres.

Reported Shooting At Mandalay Bay In Las Vegas
Foto: Guliver / GettyImages

Stephen Paddock, un bărbat alb de 64 de ani, și-a descărcat arma de la hotelul Mandalay Bay din Las Vegas asupra unei mulțimi de 22.000 de persoane reunită la concertul în aer liber de muzică country Route 91 Harvest Festival.

Nu există cuvinte pentru a-mi exprima neputința și tristețea pe care sufletul meu o simte pentru victimele din Las Vegas și pentru familiile lor”, a scris cântăreața Taylor Swift, care înainte de a se lansa în muzica pop și-a început cariera în genul country.

Este pur și simplu vorba de terorism”, a scris cântăreața Lady Gaga, una din artistele care a cerut cel mai insistent să fie intensificat controlul asupra armelor de foc în SUA.

A fost un act incredibil de teroare”, a asigurat la rândul său Rihanna, într-un mesaj în care a cerut tuturor să i se alăture într-o rugăciune pentru cei loviți de această tragedie.

Celine Dion, una dintre artistele care au un spectacol permanent la Las Vegas, a subliniat de asemenea că „se roagă pentru toate victimele nevinovate” și pentru rudele acestora.

Ceea ce rămâne din inima mea frântă este alături de voi în acest moment”, a scris și Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, într-un mesaj adresat celor afectați de această tragedie.

Numeroși artiști de muzică country au folosit rețelele de socializare pentru a-și împărtăși durerea. Cântăreața Carrie Underwood a făcut referire la „știrile cumplite” care vin din Las Vegas și s-a rugat ca „Dumnezeu să le aducă alinare” celor aflați în această grea suferință.

Condoleanțele mele profunde pentru toți cei care au fost afectați de masacrul care a avut loc aseară în Las Vegas”, a scris la rândul său artistul de muzică country Blake Shelton.

Actorul Neil Patrick Harris a calificat drept „o atrocitate”, ceea ce s-a întâmplat în „orașul jocurilor”, în timp ce actrița Julianne Moore a deplâns pierderea atâtor vieți nevinovate și s-a întrebat cât mai are de așteptat Congresul pentru a lua act împotriva armelor de foc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri