Trump, citat într-o nouă carte de memorii: „Pun pariu că fanii mei ar fi de părere că e tare că m-am culcat cu o vedetă pentru adulți”

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump, presedintele SUA, poarta o sapca cu sloganul Make America Great Again
Donald Trump, purtând o șapcă cu sloganul Make America Great Again. Foto: Instagram

Fostul avocat și consilier al lui Donald Trump, Michael Cohen, aduce noi amănunte despre episodul dintre președintele american și vedeta de filme pentru adulți Stormy Daniels, într-o carte de memorii care se va lansa marți. Cohen a fost condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală și declarații false în fața Congresului, după ce a încercat să-l acopere pe Trump în această poveste. 

În cartea Neloial: Adevărata poveste a avocatului pesonal al președintelui Donald J. Trump, Michael Cohen scrie că Donald Trump este „vinovat de aceleași fapte” pentru care el a ajuns la închisoare, potrivit The Guardian. El aduce noi dezvăluiri privind episodul Stormy Daniels, din cauza căruia a fost condamnat.

Cohen scrie că Trump a aprobat o plată de 130.000 de dolari către actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels înaintea alegerilor din 2016, spunând că va trebui să-i plătească soției sale o sumă cu mult mai mare dacă se află de aventura sa. Fostul avocat mai spune că Trump i-a decontat ulterior, prin „facturi fictive”, banii pe care el i-a plătit către Stormy Daniels.

„Niciodată nu trebuie să plătești pentru a aranja astfel de lucruri, dar mulți prieteni m-au sfătuit să plătesc”, ar fi spus Trump, potrivit lui Cohen. „Dacă se află, nu știu care va fi reacția suporterilor mei. Dar pun pariu că fanii mei ar fi de părere că e tare că m-am culcat cu o vedetă porno”. 

Casa Albă a respins cartea de memorii a lui Cohen drept „ficțiune pentru fani”.

„El a recunoscut că minte cu regularitate, iar acum se așteaptă ca lumea să-l creadă, ca să se îmbogățească din vânzarea cărții”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Brian Morgenstern.

Editor: B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri