Trump îl recomandă pe Nigel Farage ambasador în SUA

Data actualizării: Data publicării:
donald trump si nigel farage_twitter farage
Foto: Twitter Nigel Farage

Președintele ales al SUA continuă mesajele controversate pe Twitter: de această dată îl propune pe Nigel Farage, liderul partidului de extremă dreapta UKIP, ambasadorul Marii Britanii în Statele Unite.

donald trump si nigel farage_twitter farage
Foto: Twitter Nigel Farage

Donald Trump a făcut pe Twitter această propunere, cont urmărit de 16 milioane de utilizatori.

„Mulți oameni ar vrea ca Nigel Farage să reprezinte Marea Britanie ca ambasador în Statele Unite. Ar face o treabă bună!”, a scris președintele ales al SUA.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

The Telegraph relatează că Donald Trump încalcă regulile. Este neobișnuit pentru un președinte să ceară anumite persoane în funcția de ambasador.

În replică, biroul Theresei May a anunţat că această poziţie nu este vacantă şi este imposibilă numirea liderului UKIP.

Nu există o poziţie vacantă. Avem deja um ambasador excelent în Statele Unite”, a declarat purtătorul de cuvânt de pe Downing Street.

Nigel Farage a făcut campanie pentru Donald Trump în Statele Unite, în luna august iar în noiembrie a fost primul politician care l-a vizitat pe noul președinte american, la numai trei zile de la victoria în fața democratei Hillary Clinton, chiar la reședința sa din New York.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri