Trump, prima întâlnire cu un politician străin după alegeri

Data actualizării: Data publicării:
donald trump si nigel farage_twitter farage
Foto: Twitter Nigel Farage

La nici o săptămână de când a câştigat preşedinţia SUA, Donald Trump a luat legătura cu liderii extremiştilor europeni. Nigel Farage, şeful naţionaliştilor britanici şi promotorul Brexitului, a fost văzut în Trump Tower, cartierul general al viitorului lider de la Casa Albă.

donald trump si nigel farage_twitter farage
Foto: Twitter Nigel Farage

Nigel Farage a publicat pe Twitter o fotografie alături de Donald Trump. El a precizat că a avut o întâlnire „minunată” și că a schimbat multe idei cu președintele ales al SUA, într-o manieră relaxată.

„Am încredere că va fi un bun presedinte”, a încheiat mesajul Nigel Farage.

Managerul campaniei republicane a precizat că cei doi lideri s-au bucurat de întâlnire și au avut ocazia să discute despre libertate, precum și despre ce va însemna pentru lume victoria surprinzătoare a lui Donald Trump. N

Relaţia apropiată dintre cei doi nu este un secret. Nigel Farage a avut mai multe apariţii la mitingurile lui Donald Trump din campania electorală.

De altfel, şi Marine Le Pen, preşedinta partidului francez de extremă-dreapta Frontul Naţional, a anunţat ieri pe Twitter că a fost invitată de directorul de campanie al lui Donald Trump să conlucreze  şi a răspuns pozitiv.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri