Video Trump şi-a angajat consilier spiritual: Să îl respingi pe preşedintele Trump înseamnă să îl respingi pe Dumnezeu

Data actualizării: Data publicării:
President And Mrs Trump Host National Day Of Prayer Service At White House
FOTO: Chip Somodevilla/Getty Images

Tele-evanghelista din Florida, Paula White, este noua consilieră „pe probleme de spiritualitatea preşedintelui american Donald Trump. Plătită din banii contribuabililor americani, White se va ocupa de menţinerea relaţiilor bune între Trump şi comunitatea evanghelică din ţară, un segment electoral crucial pentru Trump şi în alegerile din 2016 dar şi în cele care vor veni în 2020.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

White, care a îmbrăţişat o formă populistă a Creştinismului, crede că oamenii se pot îmbogăţi prin credinţa lor, dar doar dacă fac donaţii masive ei şi cultului pe care îl reprezintă. „Evanghelia prosperităţii”, aşa cum o numeşte White, presupune trimiterea de donaţii pentru ca „Departamentul Finanţelor” din Rai să poată să devină din ce în ce mai plin:

Există un Departament al Finanţelor în Rai. Dumnezeu priveşte la tot ce faceţi, iar dacă faceţi asta vă puteţi abona la bogăţia eternă. Trebuie să trimiteţi 3,500 de dolari. Trebuie să trimiteţi 35 000 de dolari, trebuie să trimiteţi un cec de 100 000 de dolari, dacă nu faceţi asta, dacă nu suni la numărul nostru şi dacă nu devii un preot al sustenabilităţii nu vei vedea sustenabilitate în viaţa ta, iar visul tău va muri şi chemarea ta va muri”, spunea White în cadrul unei emisiuni religioase, îndemnându-i pe americani să-i trimită bani pentru a îşi rezerva accesul la „Departamentul de Finanţe” din Rai.

White a devenit o fană înfocată a lui Donald Trump încă de la începutul campaniei sale în 2015, iar atunci când acesta a devenit nominalizarea Partidului Republican pentru preşedinţia Statelor Unite ea spune: „El a fost nominalizat. Aceasta trebuie să fie planul divin. Aceasta este mâna lui Dumnezeu, după părerea mea”.

White a continuat să îl aduleze pe Trump mai ales după ce acesta a devenit preşedintele Statelor Unite: „Orice gură care îl vorbeşte de rău (pe Donald Trump – n. red.) va fi condamnată şi pedepsită conform cuvântului lui Dumnezeu”.

Să îl respingi pe preşedintele Trump, înseamnă să îl respingi pe Dumnezeu”, spunea White înainte de a deveni consiliera preşedintelui american.

Editor: Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri