Trump va coordona emisiunea "Celebrity Apprentice" și de la Casa Albă

Data publicării:
trump apprentice

Donald Trump, preşedintele ales al Statelor Unite, îşi va păstra calitatea de producător executiv al emisiunii de tip reality-show ”Celebrity Apprentice” pentru noul sezon al acesteia, care va avea premiera pe micile ecrane nord-americane în luna ianuarie, informează BBC, preluat de news.ro

trump apprentice

Donald Trump a contribuit la crearea acestui show de televiziune, în care a apărut până în 2015, când şi-a anunţat intenţia de a candida la preşedinţia Statelor Unite.

El îşi va păstra titulatura de producător executiv şi pentru noul sezon al acestui show TV, deţinut de MGM şi difuzat e NBC, care va debuta în luna ianuarie, cu Arnold Schwarzenegger în calitate de prezentator.

Totuşi, implicarea lui Trump a ridicat o serie de semne de întrebare în privinţa unui posibil conflict de interese. 

Donald Trump va fi învestit în funcţia de preşedinte al Statelor Unite pe 20 ianuarie, la 18 zile după debutul noului sezon din ”Celebrity Apprentice”.

Potrivit revistei Variety, viitorul şef al statului american va fi plătit pentru această titulatură cu o sumă ”de cel puţin cinci cifre” pentru fiecare episod din noul sezon. MGM a refuzat să facă publice detaliile financiare aferente acestui caz.

Mai mulţi comentatori au început deja să se întrebe în spaţiul public dacă această participare a lui Donald Trump în producţia show-ului TV nu va influenţa apoi şi felul în care divizia de ştiri a postului NBC va prezenta realizările viitoarei administraţii prezidenţiale americane.

În iunie 2015, NBC a anunţat că şi-a încheiat relaţiile de afaceri cu Donald Trump din cauza ”declaraţiilor defăimătoare” pe care acesta le-a făcut despre imigranţi în timpul campaniei sale prezidenţiale.

Noul sezon al show-ului ”Celebrity Apprentice” a fost însă înregistrat în februarie 2015, înainte ca NBC să întrerupă relaţiile de business cu Donald Trump şi înainte ca acesta să câştige alegerile prezidenţiale.

Susţinătorii lui Trump l-au apărat pe preşedintele ales al Statelor Unite, comparând titulatura acestuia de producător executiv al show-ului ”Celebrity Apprentice” cu onorariile primite de Barack Obama pentru cărţile sale.

Donald Trump va susţine săptămâna viitoare o conferinţă de presă în care a anunţat că va explica reprezentanţilor presei modul în care intenţionează să îşi lase afacerile ”într-o ordine totală” pentru a se concentra ”pe deplin asupra conducerii ţării”.

În noul sezon al emisiunii ”Celebrity Apprentice” vor apărea vedete precum cântăreţul Boy George, rockerul Vince Neil - solistul trupei Motley Crue - şi Nicole ”Snooki” Polizzi - una dintre protagonistele reality show-ului ”Jersey Shore”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri