Twitter ascunde un nou mesaj al lui Trump, pentru „comportament abuziv”

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump
Președintele SUA, Donald Trump. Foto: GettyImages

Reţeaua socială Twitter l-a sancţionat din nou, marţi, pe preşedintele american Donald Trump, cu o notificare la unul din mesajele sale semnalând că încalcă regulile platformei privind „comportamentul abuziv”, lăsând însă posibilitatea de a fi citit.

„Atât timp cât voi fi preşedintele vostru, nu va exista o 'zonă autonomă' la Washington DC. Dacă ei vor încerca, se vor confrunta cu o forţă mare”, a scris pe Twitter liderul de la Casa Albă, într-un context de manifestaţii care au loc de mai multe săptămâni împotriva violenţelor poliţiei şi rasismului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Regulamentul nostru prevede că nu le permitem utilizatorilor să dorească ori să îşi exprime speranţa de a face rău unei persoane sau unui grup de persoane”, a explicat reţeaua socială ca răspuns la o solicitare din partea AFP, relatează Agerpres.

Utilizatorii nu vor putea bifa că le place mesajul, nici să răspundă la acesta ori să îl retransmită fără comentarii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri