Twitter suspendă permanent contul lui Donald Trump: „Există riscul de a continua incitarea la violenţă”

Data publicării:
profil twitter donald trump

Twitter a suspendat vineri permanent contul lui Donald Trump invocând riscurile „incitării la violenţă” din partea preşedintelui american, la două zile după ce protestul susţinătorilor săi a degenerat în violenţe iar clădirea Capitoliului a fost luată cu asalt, informează AFP, citată de Agerpres.

„După o analiză atentă a tweet-urilor recente de pe contul @realDonaldTrump şi a contextului acestora am suspendat definitiv contul din cauza riscului de a continua incitarea la violenţă”, a precizat compania americană într-o postare, potrivit Reuters.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reţeaua socială a şters mai multe tweet-uri ale preşedintelui republican în exerciţiu care a continuat să conteste validitatea alegerilor prezidenţiale şi i-a suspendat acestuia contul care are peste 88 de milioane de urmăritori timp de douăsprezece ore înainte de a-l reactiva joi.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri