Un american a pariat 10 milioane $ pe echipa lui favorită și a câștigat 75 de milioane $. Ce va face „Mack Saltea” cu banii

Data actualizării: Data publicării:
Jim McIngvale tine o valiza cu bani
Jim McIngvale a pariat în total 10 milioane de dolari pe echipa lui favorită, dar a câștigat 75 de milioane de dolari. Sursă foto: Twitter

Patronul unui lanț de magazine de mobilă din Houston, Statele Unite, a câștigat 75 de milioane de dolari după ce a pariat 10 milioane de dolari că echipa sa favorită, Houston Astros, va câștiga campionatul național de baseball.

Omul de afaceri Jim McIngvale, poreclit „Mattress Mack” („Mack Saltea” - trad.), a făcut o serie de pariuri, totalizând 10 milioane de dolari că echipa de baseball Houston Astros va câștiga campionatul, scrie CNN.

Când Astros i-au învins în finala campionatului pe cei de la Philadelphia Phillies, McIngvale a câștigat 75 de milioane de dolari, cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive.

„Ultima săptămână a fost specială... dincolo de cuvinte”, a arătat McIngvale într-o declarație pe rețelele sociale, pozându-se alături de o valiză plină cu bani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

McIngvale declarase anul trecut pentru CNN că a făcut pariuri uriașe pe Houston Astros pentru a acoperi un alt tip de pariu: clienții care cumpără de la el produse de cel puțin 3.000 de dolari își vor primi banii înapoi dacă Astros câștigă campionatul.

El a spus acum că mare parte din cîștigul de 75 de milioane de dolari va acoperi plățile pe care le are de făcut către clienți în urma promoției.

„Astros a făcut toată munca, eu doar am pariat banii”, a spus McIngvale.

Omul de afaceri în vârstă de 71 de ani este binecunoscut în comunitatea din Houston pentru acțiunile sale caritabile. 

El i-a adăpostit în magazinele sale pe oamenii evacuați din calea uraganului Harvey.

„Sunt foarte mândru că sunt parte a acestui oraș și voi face mereu ce este corect... întotdeauna voi face tot ce pot pentru a acționa rapid în folosul oamenilor”, a spus el într-o declarație.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri