Sari la conținut
News Alert

Un angajat McDonalds, concediat după ce a postat imagini cu „condițiile dezgustătoare” dintr-un restaurant din SUA

Un angajat al MCDonalds din Statele Unite a fost concediat, după ce a postat pe contul său de Twitter mai multe imagini care arată condițiile „dezgustătoare” din fast-food-ul în care lurează, scrie Business Insider.

Tânărul a publicat imagini cu tava dintr-o mașină de înghețată, care pare plină de mucegai. Fotografiile au devenit virale, fiind redistribuite de peste 30.000 de persoane. „Vreau ca oamenii să vadă ce mănâncă și cât de dezgustătoare sunt condițiile de aici”, a declarat Nick pentru Buzzfeed News.

Ulterior, el a mai publicat și alte fotografii care susține că au fost făcute în restaurant, în care arată cum este păstrată mâncarea congelată, dar și cu mizeria de nedescris de sub mobilier.

Săptămâna trecută, tânărul a fost concediat, iar managerul restaurantului i-a cerut să steargă pozele de pe Twitter. Proprietarul restaurantului McDonalds a trimis Business Insider poziția companiei, care spune că fast-food-ul a trecut fără probleme până acum inspecțiile sanitare.

„Scopul nostru primar este să avem un restaurant curat și sigur pentru clienții noștri. Avem training-uri pentru angajați și inspecții pentru a ne asigura că sunt respectate practicile sanitare”.

Pe aceeași temă