Un bărbat care a spus că-i trage „un glonț în dovleac” lui Nancy Pelosi, arestat de FBI. Poliția a găsit un arsenal asupra lui

Data publicării:
nancy pelosi
Nancy Pelosi Foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat care a spus că-i trage „un glonț în dovleac” lui Nancy Pelosi, președinta Camerei Reprezentanților din SUA, a fost arestat și pus sub acuzare pentru amenințare. El venise la protestul pro-Trump de pe 6 ianuarie în Washington DC, iar poliția a găsit asupra lui un întreg arsenal.

Bărbatul, pe nume Cleveland Grover Meredith Jr., venise la Washington pentru a lua parte la protestul din 6 ianuarie și le trimisese prietenilor un mesaj în care a scris că-i va trage „un glonț în dovleac în direct la tv”, au arătat autoritățile federale, potrivit The new York Times.

El se cazase la hotelul Holliday Inn, în Washington. Polițiștii au găsit în mașina lui un pistol Glock, o armă de asalt Tavor X95 și sute de gloanțe.

El le trimisese prietenilor mesaje în care scria că are la el „o tonă de muniție de calibru 5.56” și se referea la Nancy Pelosi cu epitete misogine, amenințând că o va călca cu mașina, potrivit FBI.

„Prevăd că, în următoarele 12 ore, mulți oameni din țara noastră vor muri”, a mai scris el într-un mesaj, a dezvăluit FBI.

Procurorii îl acuză pentru transmitere de amenințări, posesie de armă neînregistrată și posesie ilegală de muniție, potrivit NYT.

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri