Foto Un copil de 4 ani a scăpat doar cu niște zgârieturi după ce a alunecat peste 20 de metri de pe o stâncă. „Un miracol, pur și simplu”

Data publicării:
baiat cazut in padura, in bratele mamei si al tatalui sau
Echipele de salvare spun că e un „miracol” că băiatul a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Foto: Facebook / Wolfe County Search & Rescue Team

Un băiat de 4 ani care a alunecat de pe o stâncă în pădure și a căzut peste 20 de metri a scăpat doar cu niște zgârieturi și vânătăi, scrie CNN.

Băiatul făcea o drumeție împreună cu părinții săi în pădurile din Kentucky, SUA, vinerea trecută, când a alunecat pe o stâncă și „a luat-o la vale”, a spus echipa de salvare Wolfe County, Kentucky, Search & Rescue Team pe Facebook. 

„În timpul alunecării, băiatul s-a lovit de mai multe pietre și a căzut în gol pe porțiuni de aproape 10 metri din cei peste 20 de metri, cât a căzut în total”, au mai arătat salvatorii.  

Tatăl băiatului a luat-o imediat după el și l-a coborât apoi până la șosea, unde s-au întâlnit cu echipele de căutare.

„Incredibil, deși băiatul avea în mod clar zgârieturi și vânătăi, părea să fie în regulă. Era foarte vorbăreț și foarte interesat de supereroi. Singurul supererou prezent era însă chiar el”, au mai spus salvatorii.

Medicii l-au examinat pe copil, care apoi s-a întors acasă, la părinții săi. Echipa de salvare a catalogat incidentul drept „un miracol, pur și simplu”.

copil padure 1
Copilul căzut în pădure a scăpta doar cu câteva vânătăi. Foto: Facebook / Wolfe County Search & Rescue Team

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri