Video Un elicopter s-a prăbuşit peste o clădire din Manhattan

Data actualizării: Data publicării:
accident

 Un elicopter s-a prăbuşit luni peste un imobil din Manhattan, a anunţat departamentul de pompieri al metropolei americane New York. Cel puțin o persoană și-a pierdut viața în urma impactului, scrie CNN.

Imobilul este situat pe artera Seventh Avenue din centrul Manhattan-ului.

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a declarat că este foarte posibil ca pilotul să fi încercat o aterizare de urgență pe acoperișul clădirii. În urma impactului s-a produs un incendiu, pe care pompierii au reușit să îl controleze, a mai spus guvernatorul, citat de CBS.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Din primele informații, se pare că elicopterul a aterizat forțat, a aterizat de urgență pe acoperișul clădirii. S-a produs și un incendiu în momentul în care acesta a atins acoperișul. Persoanele care se aflau în clădire au declarat că au simțit cum clădirea se mișcă. Departamentul de Pompieri consideră că incendiul este sub control. Există posibilitatea să existe victime printre persoanele de la bordul elicopterului. (...) Persoanele din clădire nu au fost rănite”, a declarat Cuomo, citat de Mediafax.

Una dintre cauzele care ar fi putut duce la producerea acestui incident ar putea fi ceața.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri