Un nou scandal la Casa Albă: Melania Trump a folosit adresa personală de mail în chestiuni oficiale. Dezvăluirile fostei sale prietene

Data publicării:
melania trump
Prima Doamnă a SUA, Melania Trump. Foto: GettyImages

Melania Trump, soția președintelui american Donald Trump, a folosit adresa personală de mail la Casa Albă, potrivit unei foste consiliere a Primei Doamne, care i-a fost și prietenă, scrie The Guardian, care preia un articol din Washington Post. Stephanie Winston Wolkoff a publicat recent o carte în care face dezvăluiri despre relația cu Melania Trump.

Stephanie Winston Wolkoff, fostă prietenă apropiată și consilieră la Casa Albă a Primei Doamne, pretinde că a corespondat de mai multe ori cu Melania Trump folosind canale private.

Potrivit presei, cele două femei au discutat lucruri oficiale, printre care „contracte și angajări guvernamentale, detalii despre programul președintelui și al soție isale în timpul vizitelor de stat în Israel și Japonia, parteneriatul strategic pentru inițiativa Be Best a Primei Doamne, logistica pentru sărbătoarea de Paște, dar și finanțarea ceremoniei de inaugurare a mandatului prezidențial”.

Într-un interviu acordat după publicarea cărții „Melania și eu: Creșterea și decăderea prieteniei dintre mine și Proma Doamnă”, Stephanie Winston Wolkoff a spus: „Nici eu, nici Melania nu am folosit email-ul Casei Albe”. Melania Trump a folosit o adresă de mail a Organizației Trump, de pe domeniul MelaniaTrump.com, precum și aplicații de mesagerie chiar și după ce a devenit prima Doamnă, a mai spus Winston Wolkoff.

Dacă afirmațiile fostei consiliere sunt adevărate, Melania Trump ar fi ultimul membru al administrației Trump și al familiei care s-ar confrunta cu acuzația că a folosit adrese particulare de mail. O comisie de anchetă a emis citații anul trecut pentru Ivanka Trump și Jared Kushner în legătură cu folosirea adreselor personale de mail în chestiuni oficiale.

În campania electorală din 2016, Donald Trump a insistat că Hillary Clinton trebuie condamnată pentru că a folosit adrese private de mail în timp ce era secretar de stat, amintește The Guardian.

Stephanie Winston Wolkoff a organizat ceremonia de inaugurare a mandatului președintelui Donald Trump și a devenit consilier fără plată al Melaniei Trump, după câștigarea alegerilor în 2016. Ea a fost obligată de părăsească administrația Trump după ce au apărut informații că firma ei a primit 26 de milioane de dolari pentru ceremonia din 2016 și alte evenimente organizate în 2017. 

Editor: B.P.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri