Un politician american a fost găsit mort, în urma unor acuzaţii de hărţuire sexuală

Data publicării:
dan-johnson-tw
Foto: Twitter

Un reprezentant republican în statul Kentucky, acuzat de comiterea unor violenţe sexuale asupra unei adolescente, a fost găsit mort miercuri, cu un glonţ în cap. Autoritățile consideră că este o „probabilă sinucidere”, transmite News.ro.

dan-johnson-tw
Foto: Twitter

Dan Johnson a dezminţit anterior, într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, informaţii de la un organism local de anchetă, Kentucky Center for Investigative Reporting, înfiinţat de postul public de radio din Kentucky.

„Acuzaţiile (...) sunt false. DUMNEZEU şi numai DUMNEZEU ştie adevărul”, a scris el.

Mesajul a fost retras ulterior.

Medicul legist din comitatul Bullitt, David Bullings, a declarat că Dan Johnson a fost găsit un un glonț în cap. El a murit în urma unei „probabile sinucideri”, a apreciat legistul.

Reprezentantul republican era acuzat de o femeie că a agresat-o sexual la o petrecere de Revelion în 2012, pe când avea 17 ani.

Acest scandal are loc în mijlocul unei serii de dezvăluiri despre cazuri de hărţuire sexuală în Statele Unite, care afectează deopotrivă personalităţi din lumea spectacolului, presei, modei şi politicii.

Mesaje de condoleanţe din partea clasei politice locale s-au multiplicat. Printre aceşti politicieni se află şi guvernatorul statului Matt Bevin şi senatorul Rand Paul.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri