VIDEO. Cum a fost pedepsită o fată de tatăl ei pentru că și-a agresat colegii

Data actualizării: Data publicării:
fata-pedepsita-bullying

Gestul unui bărbat din Ohio care și-a pus fiica de 10 ani să meargă opt kilometri pe jos până la școală, ca pedeapsă pentru că și-a agresat constant colegii (bullying), a provocat o dezbatere aprinsă pe pagina lui de Facebook. El a filmat-o pe fetiță, iar clipul a fost văzut de peste 18 milioane de ori, generând mii de comentarii.

Kirsten a fost suspendată pentru trei zile de la transportul cu autobuzul școlar, după ce s-a aflat la al doilea incident în care și-a agresat colegii.

Așa că tatăl ei, Matt Cox, a decis să o învețe o lecție. După ce a aflat că a fost suspendată din nou și că trebuie să fie dusă cu mașina la școală, bărbatul s-a gândit să o lase să meargă pe jos, în timp ce afară erau 2 grade Celsius, iar el o supraveghea din mașină.

„Bullying-ul (violența psihologică, n.red.) nu trebuie tolerat”, a spus bărbatul în înregistrarea care s-a viralizat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

El a mai spus că poate unii părinți îl vor critica, însă așa a ales el să o educe pe fiica lui: „Fac ceea ce cred că e corect ca să o învăț pe fata mea o lecție și să-și schimbe comportamentul.”

Într-un mesaj adăugat ulterior la imagini, el a spus că fiica lui a învățat lecția și că, la rândul ei a fost supusă acestui fenomen care are loc la școală și de aceea a procedat așa, dar că acum a învățat să se comporte adecvat.

Sursa: BBC

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri