Sari la conținut

VIDEO. Donald Trump nu poate face diferența între două jurnaliste blonde

Președintele american Donald Trump s-a întâlnit la începutul acestei săptămâni cu președintele finlandez Saul Niinisto și, potrivit The Independent, „lucrurile au mers exact cu ne-am așteptat”.

În cadrul întâlnirii cu Angela Merkel a părut că nu vrea să dea mâna cu aceasta...

...iar în cadrul întâlnirii cu Theresa May a părut că nu vrea să dea drumul mâinii acesteia. Și, scrie The Independent, exemplele pot continua... și au continuat.

La finalul conferinței de presă de după întâlnirea cu Sauli Niinisto cei doi au acceptat să răspundă câtorva întrebări venite din partea jurnaliștilor, iar Donald Trump s-a „remarcat” din nou: la finalul sesiunii de întrebări Trump l-a invitat pe președintele finlandez să mai accepte o întrebare și să aleagă un jurnalist. „Din nou? O să alegeți aceeași jurnalistă?”, a întrebat Trump după ce Niinisto a indicat alegerea făcută, fără să își dea seama că omologul său alesese o altă jurnalistă.

Cele două jurnaliste confundate de Trump au fost fotografiate de o altă colegă, iar imaginea postată pe Twitter a strâns sute de comentarii și distribuiri.