VIDEO. Două femei din SUA au făcut crize de nervi după ce li s-a atras atenția să poarte mască în supermarket

Data publicării:
criza-nervi-femeie-sua-masca-sanitara
Foto: captură Facebook/NowThis Politics

Purtarea măștii în magazine, obligatorie în Statele Unite, devine tot mai des prilej de scandal. S-a întâmplat în mai multe magazine, în Texas și California.

Două femei au fost filmate în timp ce aveau crize de nervi, după ce li s-a atras atenția să poarte mască.

Femeie la cumpărături: „Nu mă interesează de Dallas, proștilor și nici de prostiile voastre! Puneți toate acestea înapoi! Nu mă interesează! Am o mască.”

Femeie la cumpărături: „Ești o nenorocită! Sunteți niște porci democrați cu toții. Acel bărbat m-a hărțuit, pentru că nu purtam mască. Am o problemă de respirație. Doctorul meu nu mă lasă să port mască. Așa că toți cei care mă hărțuiesc pentru a purta mască încalcă o lege federală. Înțelegeți? Filmează!”

SUA, cea mai afectată țară de pandemia de coronavirus de aproape două luni, ar putea ajunge la 100.000 de infectări pe zi. Avertismentul sumbru a venit de la directorul Institutului de Boli Infecțioase, Anthony Fauci.

Atunci când ai un focar într-o anumită regiune a țării, și alte regiuni sunt vulnerabile, chiar dacă se descurcă bine. Nu ne putem concentra doar asupra acelor zone cu probleme, toată țara este pusă în pericol. Acum avem peste 40.000 de cazuri de infectare pe zi, nu m-ar surprinde să ajungem la 100.000 de cazuri zilnice dacă situația nu se schimbă. Prin urmare, sunt foarte îngrijorat. Sunt foarte îngrijorat fiindcă situația s-ar putea înrăutăți considerabil”, a spus Fauci.

Doctorul se declară extrem de îngrijorat de situație: Statele Unite au depășit 40.000 de infectări zilnice și au ajuns la aproape 2,7 milioane de îmbolnăviri și 129.000 de decese. Numărul infectărilor e în creștere în 36 de state americane, iar California, Texas, Florida și Arizona au suspendat deja planurile de relaxare a restricțiilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri