VIDEO. Familie cu doi copii, dată jos dintr-un avion Delta Airlines

Data actualizării: Data publicării:
avion_delta airlines

După United Airlines, încă o companie aeriană din Statele Unite îşi dă jos din avion pasagerii şi provoacă un scandal-monstru. O familie cu doi copii mici a fost evacuată dintr-o aeronavă Delta Airlines. Însoţitorii de zbor au refuzat să lase un băiat de doi ani să stea pe locul plătit, pe motiv că trebuie să fie ţinut în braţe de părinţi, deşi legea Autorităţii Aviaţiei Civile spune că poate sta pe scaun într-un dispozitiv special. Americanii au fost debarcaţi şi lăsaţi să aştepte altă cursă, fără să li se ofere cazare. Delta Airlines și-a cerut apoi scuze pentru incident și a anunțat că va oferi compensații.

Tatăl: El (copilul, n.red.) a călătorit până aici în scaun special pentru bebeluşi, tot într-un zbor Delta Airlines.

Însoţitoare de bord: E o situaţie nefericită că s-a întâmplat asta... nu ştiu ce să vă spun. Conform regulilor, nu poate sta într-un asemenea scaun. Avionul nu se va mişca, putem sta aici toată noaptea.

Tatăl: Atunci cum de am trecut de securitate cu doi copii, două scaune pentru bebeluşi, prin poarta de îmbarcare? Iar acum ne spuneţi că trebuie să coborâm? Ce ar trebui să facem? Avem doi copii mici, nu avem unde sta, nu mai sunt alte zboruri... Ce ar trebui să facem, să dormim în aeroport?

Însoţitoare de bord: Nu depinde de mine.

Tatăl: Ar trebui.

Însoţitoare de bord: Nu depinde. Din acest moment, sunteţi pe cont propriu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri