Sari la conținut
News Alert

VIDEO & FOTO. Moda la învestirea lui Donald Trump

Ceremoniile pentru învestirea lui Donald Trump au atras privirile întregii planete, inclusiv a criticilor de modă, care au fost cu ochii pe hainele invitaţilor.

Prima-doamnă Melania Trump a fost apreciată pentru eleganţa ţinutei sale, ținută semnată de designerul american Ralph Lauren. În schimb, critici intense a primit şefa de campanie a lui Donald Trump, care a venit îmbrăcată într-o creaţie Gucci.

Donald Trump Is Sworn In As 45th President Of The United States

Foto: Gulliver/GettyImages

Melania Trump a purtat o creaţie a designerului american Ralph Lauren, care a mai îmbrăcat alte patru prime-doamne. Este deja o tradiţie ca soţia preşedintelui să aleagă un creator de modă autohton pentru ziua învestirii, iar Melania Trump a respectat această tradiţie, chiar dacă este prima soție de președinte american născută în afara Statelor Unite în aproape 200 de ani.

President Donald Trump Attends Inauguration Freedom Ball

Foto: Gulliver/GettyImages

A fost elegantă, sofisticată şi a arătat cel fel de primă-doamnă o să fie. Trebuie să ţinem minte că ţinuta pe care a purtat-o Melania o să ajungă la muzeul Smithsonian, aşa că trebuie să fie ceva atemporal”, spune Melanie Bromley, jurnalist.

Parade Celebrates Presidential Inauguration Of Donald Trump

Foto: Gulliver/GettyImages

Fiicele lui Donald Trump au ales amândouă să se îmbrace în alb. Mare parte din atenţie s-a concentrat pe Ivanka, despre care analiştii se aşteaptă să aibă un rol foarte important administraţia tatălui său. Ea a purtat un costum alb cu pantaloni, dar nu a fost singura care a avut o asemenea ţinută.

Donald Trump Is Sworn In As 45th President Of The United States

Foto: Gulliver/GettyImages

Hillary Clinton a purtat şi ea un costum cu pantaloni, stil ce a devenit o adevărată semnătură personală. Liderul democrat a venit la ceremoniile de la Washington în calitate de fostă primă-doamnă. Este însă primul perdant al cursei prezidenţiale care este prezent atunci când învingătorul depune jurământul.

Albul este o culoare interesantă, este o culoare care reprezintă feminitate, este o culoare care arată puritate”, consideră jurnalista Melanie Bromley.

Donald Trump Is Sworn In As 45th President Of The United States

Foto: Gulliver/GettyImages

În schimb, fosta şefă de campanie a lui Donald Trump, Kellyanne Conway, a fost ţinta ironiilor. Ţinuta ei roşu-alb-albastră, semnată de casa italiană Gucci, a fost criticată din cauza faptului că nu este creaţia unui designer american, dar şi a stilului, comparat cu o uniformă din timpul Războiului american de Independenţă şi cu un spărgător de nuci.

Pe aceeași temă