VIDEO. Hillary Clinton se „antrena” pentru a evita o îmbrăţisare de la Trump

Data actualizării: Data publicării:
Candidates Hillary Clinton And Donald Trump Hold Second Presidential Debate At Washington University
Foto: Gulliver/ Getty Images

Fostul consilier al lui Hillary Clinton Philippe Reines a publicat un videoclip amuzant, în care juca rolul lui Donald Trump într-o dezbatere de antrenament pentru democrata care a candidat anul trecut la alegerile prezidențiale din SUA. În videoclip, acesta încearcă să o îmbrăţiseze forţat pe prezidenţiabila democrată şi glumeşte că aceasta se antrena pentru a evita o îmbrăţişare din partea lui Donald Trump, relatează CNN, citat de News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu e uşor să eviţi o îmbrăţişare nedorită din partea lui Trump, uneori ai nevoie de antrenament... Acesta e momentul meu favorit din pregătirea dezbaterii (9/24/16)”, a scris Reines într-o postare pe Twitter.

De asemenea, acesta a ataşat un videoclip în care democrata repeta introducerea sa la o dezbatere prezidenţială, atunci când el s-a apropiat şi a încercat să o îmbrăţişeze pe Hillary Clinton.

Candidata democrată fuge în glumă de Reines, în timp ce membrii campaniei sale râd de întreaga situaţie.

Phillippe Reines a publicat videoclipul, după ce un prieten al fostului director FBI a dezvăluit că Comey a acceptat greu o invitaţie la Casa Albă pentru că nu voia să dea impresia unei relaţii personale cu Donald Trump.

Însă Comey a acceptat invitaţia la Casa Albă, dar a stat lângă o draperie de o culoare asemănătoare cu cea a costumului său, sperând că nu va fi observat de către preşedintele Donald Trump.

Această strategie nu a funcţionat, pentru că miliardarul l-a strigat pe nume în timpul întâlnirii de la Casa Albă.

Comey a început să meargă până în capătul celălalt al camerei, hotărât că nu va exista o îmbrăţişare. Era destul de rău că era deja acolo, destul de rău că urma să dea mâna cu el, cu siguranţă nu voia orice acţiune care arată căldură”, a scris un prieten al fostului director FBI.

Trump a încercat să-l îmbrăţişeze, dar directorul agenţiei a reuşit să evite acţiunea preşedintelui, rezultând o strângere de mână extrem de ciudată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri