VIDEO. Joe Biden a făcut a doua doză de vaccin anti-Covid

Data actualizării: Data publicării:
Joe Biden s-a vaccinat împotriva COVID-19
Joe Biden s-a vaccinat împotriva COVID-19. Foto: GettyImages

Președintele ales Joe Biden a primit luni a doua doză de vaccin Pfizer/BioNTech împotriva COVID-19, într-un spital din Delaware, transmite Agerpres. La fel ca la prima doză, el a acceptat ca procedura de inoculare a serului antiviral să fie filmată pentru a crește încrederea populației americane în vaccinare.

„Prioritatea mea numărul unu este de a face în aşa fel încât vaccinul să fie injectat în braţele oamenilor cât de rapid posibil”, a declarat cu acest prilej viitorul preşedinte democrat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Joe Biden a fost injectat cu prima doză de vaccin pe 21 decembrie, când s-a alăturat altor personalități americane și nu numai, care au acceptat să fie vaccinate public.

Peste 374.000 de persoane au murit de noul coronavirus în SUA şi Joe Biden a calificat drept "mascaradă" distribuţia vaccinurilor organizată de guvernul preşedintelui la final de mandat Donald Trump.

Numai 8,9 milioane de americani au primit prima injecţie împotriva COVID-19, mult sub numărul de 20 de milioane care ar fi trebuit iniţial vaccinaţi împotriva COVID-19 până la sfârşitul lui 2020. Până în prezent, circa 25,4 milioane de doze au fost distribuite la nivel naţional, ceea ce ilustrează provocarea logistică a acestei operaţiuni.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri