VIDEO. Magazin Apple jefuit în 12 secunde. De două ori

Data actualizării: Data publicării:
jaf apple

Poliția din San Francisco a dat publicității imaginile de pe camerele de supraveghere dintr-un magazin Apple în care se poate observa cât de rapid se poate desfășura un jaf.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe 25 și 29 noiembrie un magazin Apple din San Francisco a căzut pradă hoților, iar acum poliția a dat publicității înregistrările video ale celor două evenimente, în speranța că cineva îi va putea identifica pe atacatori. În primul jaf trei bărbați intră în magazin, iau tot ce pot de pe mesele de prezentare și fug, totul în aproximativ 12 secunde.

La cea de-a doua lovitură patru bărbați intră în magazin și repetă procesul, jaful durând puțin peste 10 secunde.

Potrivit Cnet, care citează Poliția din San Francisco, nimeni nu a fost arestat până în prezent, iar reprezentanții magazinului nu au oferit niciun comentariu.

Dispozitivile furate din magazin sunt inutile, scriu cei de la Cnet. Apple a renunțat la cablurile de securitate atașate telefoanelor în mai multe magazine deoarece telefoanele pot fi dezactivate de la distanță, fiind activat modul Lost, care face smartphone-urile inutile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri