VIDEO. Momentul în care alarmele încep să sune în sediul CNN. Reacția jurnaliștilor

Data publicării:
Jurnalistii CNN discutand despre alertele cu bomba la resedintele lui Barack Obama și Hillary Clinton
Sediul CNN a fost evacuat în urma unei alerte cu bombă

Sediul CNN din New York a fost evacuat, după ce poliția a descoperit o bombă improvizată, trimisă prin poștă la adresa redacției.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Poliția a evacuat și zona din fața clădirii Time Warner Center. În momentul în care alarmele de evacuare a clădirii au început să sune, jurnaliștii CNN Poppy Harlow și Jim Sciutto se aflau în direct și vorbeau despre pachetele suspecte primite de fostul președinte al SUA Barack Obama și fostul secretar de stat Hillary Clinton. Un pachet suspect a fost trimis și spre Casa Albă. Și acesta a fost interceptat de polițisti. 

Cei doi și-au păstrat calmul și au crezut, inițial, că este vorba despre o defecțiune sau un exercițiu. Ulterior, ei au ieșit din emisie, odată cu evacuarea sediului.

Dispozitivul exploziv improvizat trimis la Time Warner Center, acolo unde își are sediul CNN, a fost construit din mai multe fire și țevi, potrivit unei surse din NYPD. Bomba improvizată a fost descoperită în încăperea unde sunt depozitate pachetele primite prin poștă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri