VIDEO. Noi ironii pe seama lui Kellyanne Conway, consiliera lui Trump

Data publicării:
Tom Price Sworn In As Secretary Of Health And Human Services Department
Foto: Guliver/Getty Images

În Statele Unite se face haz de necaz pornind de la declarația unui consilier prezidenţial. Kellyanne Conway a spus că până si cuptoarele cu microunde pot deveni mijloace de spionaj. Declarația a fost taxată de jurnalişti. Cea mai recentă reacţie a venit din partea unui cunoscut realizator TV.

„Scuze, mi s-a încălzit mâncarea. Apropo, domnule preşedinte Obama, mi-e dor de dumneavoastră! De fapt, pot să vin acolo, alături de dumneavoastră? Pot să... pot... puteţi, vă rog? Vreau doar să... Avem nevoie de un cuptor cu microunde mai mare”, a glumit Stephen Colbert. 

Reacția realizatorului TV a venit după ce Kellyanne Conway a spus că, în prezent, „multe feluri de supraveghere reciprocă acum”, după ce Donald Trump l-a acuzat pe fostul președinte Barack Obama că i-a interceptat apelurile. Consiliera republicanului a spus că inclusiv cuptoarele cu microunde se pot transforma în camere de filmat. 

„Poţi supraveghea pe cineva prin telefoane, prin televizoare - în multe feluri... microunde care se transformă în camere. Ştim că este un fapt al vieţii moderne”, a declarat ea pentru New Jersey's Bergen County Record.

Kellyanne Conway a mai fost criticată după ce a fost fotografiată îngenuncheată cu dezinvoltură pe sofa, încălţată, în momentul în care preşedintele poza împreună cu lideri ai unor licee şi universităţi frecventate în mod istoric de persoane de culoare. De asemenea, i-au fost aduse critici li după ce a îndemnat, într-un interviu, la cumpărarea produselor liniei de haine şi accesorii a fiicei preşedintelui, Ivanka Trump.

Consiliera lui Donald Trump, care a inventat noţiunea de „fapte alternative”, a fost criticată, de asemenea, pentru că s-a referit, la începutul lui februarie, la un masacru de la Bowling Green - care nu a existat -, într-o încercare de a apăra decretul împotriva imigraţiei al liderului american. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri