VIDEO. O femeie reținută într-o mașină de poliție s-a eliberat de cătușe și a tras cu pușca de asalt înspre polițiști și civili

Data actualizării: Data publicării:
Untitled
Foto: captură video

O femeie din Oklahoma care fusese reținută pe bancheta din spate a unei mașini de poliție este acuzată că s-a eliberat de cătușe, a luat o pușcă de asalt și a deschis focul către polițiști și un civil, potrivit BBC și abc7.

Incidentul a avut loc la periferia Oklahoma City.

Potrivit ofițerilor de poliție, Rachel Zion Clay, în vârstă de 36 de ani, a fost reținută pentru că se comporta imprevizibil dar nu urma să fie arestată.

„În timp ce stătea pe bancheta din spate a mașinii de patrulare, a reușit să-și elibereze încheietura din cătușe, acestea fiind puse corespunzător”, a spus șeriful adjunct al comitatului Grady, Gary Bogges, pentru KOKH-TV.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bogges a spus că femeia a reușit să acceseze consola mașinii și să ia de acolo o pușcă.

„Există câteva comutatoare, unul este un comutator pentru armă pentru deblocare pe care l-a găsit și a reușit să ia o pușcă AR-15”, a spus Bogges. „Apoi a reușit să-și dea seama cum să o încarce cu muniție, a setat-o pentru tragere și a tras aproximativ 10 cartușe către ofițerii noștri și un civil”.

În imaginile de pe camera mașinii, femeia este văzută ținând pușca cu care trage prin parbrizul din spate.

Clay s-a baricadat în mașină și după trei ore s-a predat. Autoritățile spun că a fost testată pozitiv la amfetamine.

Atât ofițerul cât și civili au avut răni care nu le-au pus în pericol viața și au fost ulterior externați din spital, potrivit autorităților.

Bogges a spus că biroul său de poliție acum schimbă protocoalele pentru a încerca să-și protejeze ofițerii.

Clay este acuzată de tentativă de omor și este reținută contra unei cauțiuni de un milion de dolari.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri