VIDEO. Poliţiştii din SUA, într-un incident cu o minoră de culoare

Data publicării:
Mass Shooting In San Bernardino Leaves At Least 14 Dead
REDLANDS, CA - DECEMBER 03: Redlands police officers stand guard as Federal Bureau of Investigation investigators search the home of Syed Farook on December 3, 2015 in Redlands, California. Police continue to investigate a mass shooting at the Inland Regional Center in San Bernardino that left at least 14 people dead and another 17 injured. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)

Un nou incident în care sunt implicaţi poliţişti albi şi o persoană de culoare, în Statele Unite. De data aceasta, poliţiştii sunt acuzaţi că au agresat o fată de culoare de 15 ani. Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoţional.

Tânăra a fost acuzată că a lovit cu bicicleta o maşină, iar la sosirea poliţiştilor ar fi refuzat să coopereze şi să dea detalii despre incident. Prin urmare, fata a fost imobilizată şi, de teamă a început să ţipe.

Ea a fost dusă cu forţa la maşina de poliţie şi urcată pe bancheta din spate. Pentru că era în continuare agitată, un poliţist a folosit un spray cu piper asupra fetei.

Imaginile au fost filmate cu o cameră de corp a altui poliţist, iar acum este în desfăşurare o anchetă pentru a vedea dacă forţele de ordine au procedat corect.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri