VIDEO. Răspunsul CNN la clipul în care Trump trânteşte la pământ şi loveşte sigla postului american de televiziune

Data actualizării: Data publicării:
trump_GettyImages-695228788
WASHINGTON, DC - JUNE 12: (AFP OUT) U.S. Preisdent Donald Trump speaks during a meeting in the Cabinet Room of the White House June 12, 2017 in Washington, DC. Also in attendence was U.S. Attorney General Jeff Sessions who is expected to testify in an open hearing before Senate Intelligence Committee about his contacts with Russian officials during the 2016 election campaign. (Photo by Olivier Douliery-Pool/Getty Images)

Postul american de televiziune CNN a răspuns cu un montaj video la clipul postat de Donald Trump pe contul său de Twitter, în care loveşte şi trânteşte o persoană al cărei cap este înlocuit cu sigla CNN.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postul de televiziune american a realizat un montaj de două minute şi 20 de secunde care începe cu deja faimoasa scenă în care preşedintele Trump trânteşte şi loveşte un bărbat care are capul înlocuit cu sigla CNN.

În subsolul imaginilor apare scris mesajul: „Sunt numeroase riscuri associate unei cariere de jurnalist. Nu ştiam că a fi lovit de preşedinte putea fi unul dintre ele, şi totuşi...”.

După aceea, bărbatul cu capul înlocuit de sigla CNN povesteşte cum a început să fie agresat „cu ceva vreme în urmă, în special online”.

Donald Trump a început să îmi spună ’ştiri false’, ceea ce a fost aproape la fel de dureros ca faptul că eu a trebuit să îi spun lui preşedintele Statelor Unite. A mai spus şi că CNN transmite minciuni. Şi, dacă este să fim cinstiţi, este adevărat. CNN a scris despre minciuna lui Trump privind certificatul de naştere al lui Obama, despre minciuna lui Trump privind mărimea mulţimii de la învestire, minciuna lui Trump despre... Cât timp aveţi la dispoziţie?”, a adăugat „victima”.

Am fost şocat când m-a apucat de pixel (...). Este destul de greu să îi explici unui adult că liderul lumii libere te-a lovit într-un GIF. Este mult mai greu să îi explici acest lucru copiilor tăi”, mai spune bărbatul.

În montaj apare şi o femeie cu capul înlocuit de sigla Fox News, care îşi exprimă susţinerea faţă de CNN. „Uite, chiar şi noi considerăm că este puţin cam mult, iar noi suntem nebuni”, spune ea.

Declaraţiile CNN sunt intercalate cu postări ale preşedintelui Trump pe Twitter sau cu fragmente din conferinţe de presă în care acesta a criticat reporterii CNN.

„În final, eu pot să încasez un pumn, am un cap pixelat, dar sunt mulţi jurnalişti acolo care nu pot. Deci poate că ei nu vor fi la fel de norocoşi”, încheie CNN.

Clipul, care a fost distribuit de peste 14.000 de ori, vine la mai puţin de 24 de ore după ce Trump a stârnit controverse, după ce a postat duminică seara pe Twitter un videoclip în care trânteşte la pământ şi loveşte cu pumnii sigla televiziunii CNN. Înregistrarea originală de la o competiţie de wrestling a fost editată, iar preşedintele atacă fizic un bărbat a cărui faţă este acoperită de sigla CNN.

News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri