VIDEO | Rivalități în familia prezidențială: Grimasa Melaniei Trump când a crezut că Ivanka va rămâne pe scenă, lângă ea și soțul ei

Data publicării:
melania trump grimasa

Dincolo de mesajele politice, ceremonia de la Casa Albă, prin care Donald Trump a acceptat formal nominalizarea la președinție, a scos la iveală încă o dată rivalitățile din sânul familiei prezidențiale. Presa a remarcat, pe alocuri cu malițiozitate, că Primei doamne Melania Trump i-a dispărut brusc zâmbetul, când fiica cea mare a președintelui, Ivanka, a rămas câteva momente lângă perechea prezidențială și părea că nu mai coboară de la tribună, alături de restul audienței. Melania Trump a zâmbit din nou, abia după ce fiica sa vitregă a părăsit podiumul.

Dacă mai era vreo îndoială cine sunt cele mai puternice și influente femei din viața lui Donald Trump, scena de la nominalizare nu mai lasă loc de îndoială. De altfel, însuși președintele american a recunoscut implicit acest lucru, atunci când i-a mulțumit soției sale pentru sprijin, și imediat după asta, și fiicei sale Ivanka.

Donald Trump, președintele Statelor Unite: Vreau să-i mulțumesc magnificei noastre Prime Doamne!

Donald Trump: De asemenea, vreau să-i mulțumesc uimitoarei mele fiice, Ivanka, pentru discursul de introducere, și tuturor copiilor mei. Ivanka, te rog, ridică-te! Mulțumesc!

Pe tot parcursul ceremoniei de la Casa Albă, toată familia Trump a ocupat primele locuri din public, apoi au urcat toți pe podium, pentru a urmări prestația soliștilor care au cântat de la balconul Casei Albe. Tot timpul, cele două ramuri ale primei familii au stat totuși separat, iar mezinul președintelui, Barron Trump, a fost ca de obicei cel mai retras și discret membru al clanului Trump.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri