VIDEO. Trump, atacat nemilos de realizatorii TV

Data publicării:
trump

Atitudinea preşedintelui american în cazul incidentelor violente din Charlottesville i-a atras cele mai dure critici din mandat. Până şi emisiunile de divertisment au luat un ton serios pentru a-l atenţiona pe Donald Trump că împinge ţara pe contrasensul valorilor americane. Cât priveşte emisiunile de satiră, realizatorii au fost nemiloşi.

Seth Meyers, moderator TV: Preşedintele Trump a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit de parcă ar fi fost nebun de legat. Ştiţi enumerarea aia de efecte secundare de la sfârşitul unei reclame la medicamente? Se pare că el le are pe toate. Trump e ca o chelneriţă fără chef într-o cafenea de doi bani care încearcă să fie concediată pentru a ajunge la un concert. Domnilor congresmeni, oare nu e suficient? Renunţaţi la preşedinte!

Stephen Colbert, moderator TV: Săptămâna trecută am crezut cu toţii că generalul Kelly va face un pic de ordine în administraţia Trump. Nu vi se pare ciudat acum? Da, ştim cu toţii că e un elefant în magazinul de bibelouri. Dar suntem în regulă, tocmai am angajat un nou manager al magazinului. Generalul Kelly a fost la această conferinţă. Îl vedeţi aici copleşit de mândrie. Omul ăsta e un general cu patru stele. Irak? Nicio problemă. Afganistan? Vom reuşi. Trump într-o conferinţă de presă de 20 de minute? O belea din care nu vom ieşi niciodată.

Jimmy Fallon, realizator TV: Faptul că preşedintelui i-au trebuit două zile să condamne rasismul şi supremaţia albilor este ruşinos. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută în Charlottesville, Virginia a fost dezgustător. Am urmărit ştirile ca toţi ceilalţi şi am văzut steaguri naziste, torţe, susţinători ai supremaţiei albilor. Mi s-a făcut silă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri