VIDEO. Un analist CNN a izbucnit în plâns în direct când a aflat că Joe Biden a câștigat

Data actualizării: Data publicării:
van jones plange - captura YT
Analistul CNN Van Jones a izbucnit în plâns, în direct, când a aflat că Joe Biden este președintele ales Foto: captură YouTube

Vestea că Joe Biden a câştigat alegerile l-a emoţionat până la lacrimi pe un comentator al postului CNN. Van Jones, un analist de culoare, a început să plângă, pur şi simplu, în direct, la scurt timp după ce a aflat că mandatul lui Donald Trump se va încheia peste doar câteva luni.

Iată momentul: 

Fără să încerce să-și mascheze emoția, Van Jones a dat frâu liber sentimentelor și le-a explicat ce simte colegilor jurnaliști cu care comenta în direct evenimentul în studio:

„Este mai uşor să fii tată în această dimineață. Este mai uşor să le spui copiilor că, într-adevăr, caracterul contează. Să le spui că adevărul contează. Să fii un om bun contează. Este mai uşor pentru mulţi oameni. Dacă eşti musulman şi trăieşti în această ţară, nu trebuie să te mai temi că preşedintele nu te vrea aici. Este o răzbunare pentru mulţi oameni care au suferit cu adevărat. Ştiţi sintagma "Nu pot respira"? Nu era vorba doar despre George Floyd, ci despre mulţi oameni care simţeau că nu pot respira. Oameni cărora le-a fost teamă să-şi arate caracterul rasial, pentru că devin tot mai răi cu tine şi începi să te temi pentru copiii tăi, pentru sora ta. Este o schimbare importantă pentru noi, să putem fi lăsaţi în pace. Vreau ca fiii mei să vadă asta. Priviţi asta! E uşor să te comporţi aşa şi să nu fii tras la răspundere, dar lucrurile se schimbă. Este o zi bună pentru această ţară!”

Anthony Kapel „Van” Jones, în vârstă de 52 de ani, este comentator, scriitor și avocat. Este cofondatorul mai multor ONG-uri, autor al câtorva cărți de succes, comentează la CNN, a găzduit emisiuni și are un premiu Emmy. Jones a fost consilier special al președintelui Barack Obama în 2009 pentru programul Green Jobs.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri