VIDEO | Un astronaut „reînvaţă” să meargă pe Pământ după 197 de zile pe Staţia Spaţială Internațională

Data publicării:
andrew j feustel astronaut american

Astronautul Andrew J. Feustel „reînvaţă” să meargă pe Pământ după 197 de zile pe Staţia Spaţială Internaţională și a prezentat secvenţe din procesul de reînvăţare a gravitaţiei. Videoclipul său încă mai face sute de mii de vizualizări la doi ani de la publicarea pe Twitter, potrivit Mediafax.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Astronautul Andrew J. Feustel a arătat, la întoarcerea pe Pământ, cum arată procesul de reînvăţare a gravitaţiei. Americanul a stat şase luni pe Staţia Spaţială Internaţională.

La capătul misiunii sale, Feustel a dezvăluit cât de dur şi de îndelungat este procesul de reobişnuire cu mersul pe Pământ.

Simplul exerciţiu de a merge cu ochii închişi devine o experienţă care pare aproape imposibilă după cum se vede în imaginile filmate în 2018.

De câte ori vine vorba despre un echipaj uman care petrece mult timp în spaţiu, imaginile lui Feustel revin în atenţia publicului, cea mai recentă distribuire a secvenţelor adunând luna aceasta aproape un milion de aprecieri.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri