Sumă uriașă de bani, găsită într-un apartament al mafiei din Milano. Poliție: Este cea mai importantă captură din istorie

Data publicării:
politia italia milano
FOTO: questure.poliziadistato.it

Poliţia italiană a confiscat o sumă uriașă în spatele unui perete fals într-un apartament din Milano. Este vorba despre 15 milioane de euro, care ar aparține unui traficant de droguri, relatează AFP, citată de Agerpres.

"În apartamentul traficantului de droguri, (...) agenţii au observat o anomalie la distanţele dintre doi pereţi. Verificând zidul, poliţia a constatat că există cavităţi şi l-au demolat. Descoperirea a fost spectaculoasă: zidul era fals (...) şi ascundea 28 de cutii cu numeroase teancuri de bancnote în valoare de aproximativ 15 milioane de euro", se arată în comunicatul poliţiei.

Apartamentul este pe numele tatălui lui Massimiliano Cauchi, considerat unul dintre principalii traficanţi de droguri din regiunea Milano.

Într-o altă anchetă efectuată de autorităţile din oraşul italian Bologna, Massimiliano Cauchi fusese deja condamnat la închisoare pentru trafic de droguri şi se afla în arest la domiciliu în aşteptarea verdictului final.

După descoperirea acestei enorme sume de bani, descrisă drept "cea mai importantă captură de bani din istoria Italiei" de către cotidianul La Stampa, Cauchi a pierdut dreptul arestului la domiciliu şi a fost încarcerat.

Redactare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri