Tânara care ar fi fost torturată și omorâtă în fața copilului său, în timpul unui jaf lângă Atena, a fost ucisă de soțul ei

Data publicării:
caroline crouch
Tânără torturată și omorâtă în faţa copilului său, în Grecia FOTO: Profimedia Images

Cazul studentei britanice Caroline Crouch, care ar fi fost ucisă în timpul unei spargeri, în casa ei dintr-o suburbie a Atenei, a zguduit Grecia. Mai mult, autoritățile elene au oferit o recompensă de 300.000 de euro pentru găsirea indivizilor care au comis crima. Acum, soțul femeii, un pilot de elicopter grec, a mărturisit că el este autorul faptei, informează The Independent.

Babis Anagnostopoulos a mărturisit că și-a ucis soția, luna trecută, în locuința lor de lângă Atena. Inițial, bărbatul le-a spus detectivilor că soția lui a fost ucisă de hoții care au au intrat în locuința lor în dimineața zilei de 11 mai.

Joi, poliția elenă a anunțat că Babis Anagnostopoulos a mărturisit că este vinovat de comiterea crimei. "Făptașul este soțul în vârstă de 33 de ani al lui Caroline Crouch, care a și mărturisit crima", se arată într-un comunicat lansat de poliție.

Presa din Grecia a scris că Babis Anagnostopoulos și-a strangulat soția în timp ce se certau. Bebelușul celor doi, care nu a fost rănit, se afla la doar câțiva metri de ei.

Mărturisirea lui Babis Anagnostopoulos a venit după un interogatoriu de șase ore, desfășurat după ce a fost chemat înapoi de polițiști ca să mai răspundă la o serie de întrebări.

Cum s-ar fi desfășurat "atacul"

Pilotul grec le-a spus polițiștilor că patru bărbați au intrat în locuința lor în jurul orei 4.30 dimineața, pe 11 mai. El ar fi fost legat de trei hoți, în timp ce al patrulea stătea de pază. Hoții i-ar fi amenințat copilul cu pistolul la cap, iar fi strangulat soția și ar fi plecat cu 10.000 de euro.

Polițiștii au analizat din nou mesajele text dintre cei doi soți și au decis să-l cheme pe bărbat înapoi la interogatoriu.

Anunțând noua rundă de interogare, poliția a transmis postului TV Ant1: "Soțul victimei din Glyka Nera este la departamentul de omucideri pentru ca fi interogat, fiind singurul martor ocular, potrivit unor noi informații apărute în anchetă".

Apostolos Skrekas, purtător de cuvânt al poliției elene, a refuzat să spună dacă bărbatul ar fi acționat singur sau a avut complici.

Babis Anagnostopoulos a fost ridicat de un elicopter al poliției elene de pe o insulă din apropiere, unde participase la o slujbă în memoria soției lui. El fusese informat că urmează să fie chemat la interogatoriu și stabilise cu poliția să participe la slujbă și să vină ulterior.

Luna trecută, după ce Caroline Crough murise, Anagnostopoulos postase pe Instagram o imagine cu el și soția lui în ziua nunții, alături de mesajul: "Împreună pentru totdeauna. Să ai o călătorie plăcută, dragostea mea".

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri