Tatăl lui Elon Musk a dezvăluit că a făcut un copil cu fiica sa vitregă: „Acesta a fost planul lui Dumnezeu”

Data actualizării: Data publicării:
errol-musk-jana-bezuidenhout-8

Errol Musk, tatăl lui Elon Musk, a dezvăluit recent că are un copil cu fiica sa vitregă și spune că acesta a fost planul lui Dumnezeu, relatează Huffington Post. Fondatorul Tesla și SpaceX a mărturisit într-un interviu că tatăl său l-a supus în copilărie unor traume emoționale și că a rupt orice legătură cu el.

Errol Musk s-a recăsătorit, în urmă cu 26 de ani, cu o femeie, Heide, care avea o fetiță dintr-o căsnicie anterioară. La acea vreme, copila avea doar 4 ani. Mariajul lui Errol cu Heide a durat 18 ani, după care cei doi au divorțat. Acum, tatăl lui Elon Musk, în vârstă de 72 de ani, a dezvăluit că are un copil cu Jana, fiica sa vitregă, acum în vârstă de 30 de ani.

El spune că nu a privit-o niciodată pe aceasta ca pe o fiică, deoarece aceasta nu a locuit alături de el și de fosta lui soție. „Eram doi oameni singuri și pierduți. Ne-am lăsat purtați de val și cred că putem spune că acesta a fost planul lui Dumnezeu sau al naturii”, a spus acesta referitor la copilul pe care îl are cu fiica sa vitregă.

Bebelușul, un băiețel de 10 luni, a fost numit Elliot Rush Musk. Vestea că tatăl său a făcut un copil cu sora sa vitregă l-ar fi enervat teribil pe Elon Musk, care îl numea pe tatăl său „o ființă îngrozitoare”, într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, în noiembrie 2017.

Și una dintre fiicele lui Errol Musk, Alexandra, s-a supărat când a aflat, după cum a povestit chiar tatăl ei: „Am crezut că Ali va fi înțelegătoare și ne va susține, dar nu s-a întâmplat așa”. De asemenea, el a declarat că tânăra i-a spus că este „nebun la cap și senil” și că ar trebui „internat într-un azil”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri