Tatăl lui Emiliano Sala, împietrit de durere după ce a aflat veștile despre fiul său: „Sunt disperat!”

Data publicării:
Fotbalistul Emiliano Sala

Tatăl fotbalistului Emiliano Sala a primit îndurerat vestea că epava avionului în care se afla fiul său a fost găsită și că nu există nicio speranță ca Emiliano să mai fie în viață. 

emilano sala
Epava avionului în care se afla fotbalistul Emiliano Sala a fost găsită pe fundul Canalului Mânecii

Citește și: Ultimul mesaj trimis de fotbalistul Emiliano Sala: "Sunt într-un avion care pare să se dezintegreze. Tată, cât de speriat sunt!"

Horacio Sala, aflat în Argentina, a declarat că „este disperat”, după ce epava avionului în care se afla fiul său, fotbalistul Emiliano Sala, a fost găsită pe fundul Canalului Mânecii. 

„Nu îmi vine să cred. Este un vis, un coșmar. Sunt disperat și deznădăjduit”, a declarat Horacio Sala pentru Cronica TV. 

„Am vorbit cu echipajele de căutare zilnic, dar dacă nu am WhatsApp este mai greu pentru ei să dea de mine. Ultima dată mi-au spus doar că au trecut zile întregi și că nu există nicio veste despre Emiliano sau despre avionul în care se afla”, a mai adăugat el. 

Avionul în care se afla Emiliano Sala a dispărut deasupra Canalului Mânecii pe 21 ianuarie, după ce decolase din Nantes, Franța, cu destinația Cardiff. La bord se mai afla pilotul avionului, David Ibbotson, în vârstă de 59 de ani. 

Epava avionului în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, duminică, pe fundul Canalului Mânecii, informează lequipe.fr, citat de News.ro. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri